ابتدا بهتر است بگویم که اگر دنبال آموزش در زمینه های دیجی و کار با دستگاه , فلیر و بارتندینگ، بارمن و باریستا( متصدی کافی شاپ) و بستنی و پفک نیتروژنی هستید همین جا توقف کنید، چون بهترین جا رو در این زمینه ها پیدا کردید, |
در این قسمت ما سعی داریم آموزش بارنیترو را در زمینه هایی که در آن تخصص داریم به شما یاد بدهیم, معمولا هر فرد یا شخصی که حرفه ای را بلد است به راحتی آن را در اختیار دیگران قرار نخواهد داد، اما ما در این قسمت سعی کردیم تا حدودی شما را با روند کاری آشنا کنیم که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت.
برای مشاوره بیشتر با ما در ارتباط باشید. |
آموزش بستنی نیتروژنیابتدا باید خاطرنشان کرد که نیتروژن یک عنصر طبیعی است، آنچه که در آموزش بارنیترو ضروری است و یک مزیت مهم در این نوع طبخ بستنی به حساب می آید، امکان تحویل بستنی تازه است یعنی اینکه مشتری یا مهمان بستنی فیریز شده را میل نمی کند بلکه بستنی با شیر و میوه تازه همان لحظه در مقابل چشمانش درست می شود، برای مثال دارید در خیابانی در هوای بسیار گرم قدم می زنید و دلتان یک شکلات یا یک پرتقال خونی با پسته می خواهد. میتوانید بستنی آن را بخورید چرا که نه نیتروژن مایع مواد با با ترکیب شده را به حالت انجماد در می آورد و بستنی خواسته شده شما حدوداً 5 دقیقه بعد آماده است. |
آموزش دیجی و ریمیکساگر می خواهید دیجی شوید، اما نمی دانید از کجا شروع کنید، در جای مناسبی هستید. با دوره های دیجی در خدمت شما هستیم، شما می دانید که به چه نوع دستگاه و ابزاری نیاز دارید؟، مهارت های ضروری DJ مانند ضرب و شتم کار با دستگاه ها و … را یاد بگیرید و نکات و ترفندهای مربوط به تجارت در این حرفه را کشف کنید، _برای مشاوره بیشتر با ما در ارتباط باشید. با یادگیری تجهیزات DJ شروع کنید، سپس به سمت تکنیک های DJ بروید و با راهنمایی ها و ترفندهای بارنیترو تبدیل به دیجی محبوب در آینده نه چندان دور شوید. |
ساعات کاری فروشگاه:
همه روزه از ساعت 9:30 الی 23:00
- لوازم بارمن و بارتندر7575 محصول
- انواع تال اسپون44 محصول
- انواع جیجر77 محصول
- انواع شیکر1111 محصول
- انواع مادلر77 محصول
- سایر ابزار بار2222 محصول
- ست بارتندری2020 محصول
- لوازم کافه و باریستا8383 محصول
- ابزار قهوه دمی1212 محصول
- انواع پیچر1818 محصول
- انواع فرنچ پرس44 محصول
- انواع ماگ33 محصول
- پیشبند1010 محصول
- دستگاه اسپرسو1818 محصول