یک بارمن تولد خوب، جدا از دانش انواع نوشیدنی های مقطر، شامل کوکتل و موکتل، در تهیه و مخلوط کردن نیز باید از روان شناسی و همدلی خوبی برخوردار باشد.بارمن تولد باید گوش دهند، ببینند و مشاهده کنند. ترجیحات مشتری را بشناسند و آنها را مانند شخصیت اصلی تجربه خود احساس کنند. _برای مشاوره بیشتر با ما در ارتباط باشید. |
|
وظایف بارمنبارمن تولد وظیفه تهیه و سرو نوشیدنی برای مشتریان را بر عهده دارد. به منظور ایجاد نوشیدنی های کلاسیک و نو آورانه مطابق با نیازها و انتظارات مشتریان قادر به ترکیب و میکس مواد با یکدیگر می باشد. از مهم ترین وظایف بارمن تعامل با میهمانان مراسم و اطمینان از میزان ظرفیت هر یک از آنها در بار یا سالن مراسم است. بارمن تولد باید تعادل مهمانی را همزمان با مخلوط کردن و سرو کردن نوشیدنی ها به میهمانان به روشی دوستانه و کارآمد حفظ نماید. _ برای مشاهده کلیپ در زمینه بارتندر مهمانی روی لینک آبی کلیک نمائید. |
تعریف مختصر میکسولوژی
در ابتدایی ترین تعریف می توان گفت ترکیب کردن نوشیدنی ها با علم روز و یا اصطلاح دیگری برای مخلوط کردن نوشیدنی ها است و همچنین میکسولوژیست اصطلاح دیگری برای بارمن است. با این حال، میکسولوژی به طور کلی به عنوان یک مطالعه توصیه شده و عمیق از هنر و صنعت نوشیدنی های ترکیبی (کوکتل و موکتل) به شمار می رود. در فرهنگ لغت مریام وبستر سال 1872 از میکسولوژی به عنوان هنر یا مهارت تهیه نوشیدنی های مختلف تعریف می کند. و خاطرنشان می کند که این اصطلاح برای اولین بار در سال 1825 ثبت شده است. |
![]() اصول اساسی بارمنیاصول بارمنی بسیار شبیه به پخت و پز است و شباهت های زیادی را در آن مشاهده خواهید کرد. مشابه پخت و پز، مهمترین و مهمترین چیز در هر نوع موکتل یا نوشیدنی، کیفیت مواد تشکیل دهنده یا اجزای کوکتل است. اجزای با کیفیت خوب ، اولین قدم به سمت یک کوکتل با کیفیت عالی است. یک پوره میوه ای با کیفیت خوب ، مانند پوره های کوکتل و آب میوه تازه، گیاهان تازه و … از جمله موارد اولیه ای است که در هر دو حرفه یکسان می باشد |
ساعات کاری فروشگاه:
همه روزه از ساعت 9:30 الی 23:00