بارمن تولد

یک بارمن تولد خوب، جدا از دانش انواع نوشیدنی های مقطر، شامل کوکتل و موکتل، در تهیه و مخلوط کردن نیز باید از روان شناسی و همدلی خوبی برخوردار باشد.

بارمن تولد باید گوش دهند، ببینند و مشاهده کنند. ترجیحات مشتری را بشناسند و آنها را مانند شخصیت اصلی تجربه خود احساس کنند.

_برای مشاوره بیشتر با ما در ارتباط باشید.


ویژگی های بارمن

بارمن، یک عنصر اساسی و اجتناب ناپذیر در تمام نوارهای کوکتل و موکتل است.

دوستان عزیز باید در نظر داشته باشید که حرفه بارمنی نمی تواند در طی چند ساعت بداهه گویی آموخته شود.

نه تنها یک بارمن تولد باید دانش گسترده ای در مورد انواع نوشیدنی مقطر،

شامل کوکتل و موکتل، تهیه و مخلوط کردن آنها داشته باشد.

بلکه از همه مهم تر، او باید با روانشناسی و همدلی که این حرفه به آن نیاز دارد،را داشته باشد، ( در تماس باشد، گوش کند، ببیند و مشاهده کند)

سلایق مختلف مشتریان را بشناسید و آنها را به عنوان شخصیت اصلی کار و فعالیت خود حس کند.

اما مهم تر از همه ، صفاتی که او را نسبت به دیگران متمایز می کند، فداکاری و اشتیاق او به کارش خواهد بود.

وظایف بارمن

بارمن تولد وظیفه تهیه و سرو نوشیدنی برای مشتریان را بر عهده دارد.

به منظور ایجاد نوشیدنی های کلاسیک و نو آورانه مطابق با نیازها و انتظارات مشتریان قادر به ترکیب و میکس مواد با یکدیگر می باشد.

از مهم ترین وظایف بارمن تعامل با میهمانان مراسم و اطمینان از میزان ظرفیت هر یک از آنها در بار یا سالن مراسم است.

بارمن تولد باید تعادل مهمانی را همزمان با مخلوط کردن و سرو کردن نوشیدنی ها به میهمانان به روشی دوستانه و کارآمد حفظ نماید.

_ برای مشاهده  کلیپ در زمینه بارتندر مهمانی روی لینک صورتی کلیک نمائید.

تعریف مختصر میکسولوژی

در ابتدایی ترین تعریف می توان گفت ترکیب کردن نوشیدنی ها با علم روز

و یا اصطلاح دیگری برای مخلوط کردن نوشیدنی ها است

و همچنین میکسولوژیست اصطلاح دیگری برای بارمن است.

با این حال، میکسولوژی به طور کلی به عنوان یک مطالعه توصیه شده

و عمیق از هنر و صنعت نوشیدنی های ترکیبی (کوکتل و موکتل) به شمار می رود. 

در فرهنگ لغت مریام وبستر سال 1872 از میکسولوژی به عنوان هنر

یا مهارت تهیه نوشیدنی های مختلف تعریف می کند. 

و خاطرنشان می کند که این اصطلاح برای اولین بار در سال 1825 ثبت شده است.

بارمن

اصول اساسی بارمنی

اصول بارمنی بسیار شبیه به پخت و پز است و شباهت های زیادی را در آن مشاهده خواهید کرد. مشابه پخت و پز، مهمترین و مهمترین چیز در هر نوع موکتل یا نوشیدنی، کیفیت مواد تشکیل دهنده یا اجزای کوکتل است. اجزای با کیفیت خوب ، اولین قدم به سمت یک کوکتل با کیفیت عالی است. یک پوره میوه ای با کیفیت خوب ، مانند پوره های کوکتل و آب میوه تازه، گیاهان تازه و … از جمله موارد اولیه ای است که در هر دو حرفه یکسان می باشد


 

برچسب گذاری توسط ,

1 دیدگاه در “بارمن تولد

  1. Sweet website, super pattern, very clean and utilize pleasant. Heather Fabio Mojgan

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp