در طول این دوره، درک می کنیم که یک فنجان قهوه عالی نتیجه دقت و پیچیدگی دستگاه و همچنین مهارت، درک و خلاقیت باریستا است. ما همچنین آموزش های گسترده باریستا و آموزش اسپرسو را برای صاحبان کافه های جدید، کارکنان کافه ها، علاقه مندان به قهوه، باریستا ها و هر کسی که می خواهد هنر درست کردن یک فنجان قهوه خوب را یاد بگیرد، ارائه می دهیم. |
در دوره تخصصی قهوه دمی و باریستای ما آموزش بر پایه تعامل و نوآوری متمرکز است.![]() که باعث می شود شما مرحله به مرحله فرآیند قهوهسازی را طی کرده و بصورت کاملا تخصصی و حرفه ای آن را فرا بگیرید. و همه چیز هایی را که در یک نوشیدنی تخصصی قهوه وجود دارد را درک کنید. روش های دم کردن، لاته آرت، طعم قهوه و موارد دیگر را از طریق آموزش عملی باریستا و اسپرسو با مربیان خبره بیاموزید. _برای ثبت نام و مشاوره بیشتر با ما در ارتباط باشید. |
اصلی ترین نکات این دوره
|
سرفصل های اصلی دوره
|
در پایان این دوره تخصصی قهوه دمی جزوه ای کامل شامل تمامی موارد و نکات آموزشی تقدیم دانش پژوهان عزیز خواهد شد.
_ برای مشاهده مطالب دوره ترکیبی متصدی بار (گرم و سرد) روی لینک آبی کلیک نمایید. |
ساعات کاری فروشگاه:
همه روزه از ساعت 9:30 الی 23:00
دستههای محصولات
محصولات
-
پنس گارنیش سر صاف
370,000 تومان250,000 تومان -
ست بارسرد 10 تکه
2,500,000 تومان2,250,000 تومان -
ست بارسرد آلمانی ۱۰ تکه
2,500,000 تومان2,150,000 تومان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.