دوره تخصصی قهوه دمی و ویژگی های آن

در طول این دوره، درک می کنیم که یک فنجان قهوه عالی نتیجه دقت و پیچیدگی دستگاه و همچنین مهارت، درک و خلاقیت باریستا است.  ما همچنین آموزش های گسترده باریستا و آموزش اسپرسو را برای صاحبان کافه های جدید، کارکنان کافه ها، علاقه مندان به قهوه، باریستا ها و هر کسی که می خواهد هنر درست کردن یک فنجان قهوه خوب را یاد بگیرد، ارائه می دهیم.

برای ثبت نام کلیک نمایید.

دوره قهوه دمی

مفاهیم اصلی دوره قهوه

در دوره تخصصی قهوه دمی و باریستای ما آموزش بر پایه تعامل و نوآوری متمرکز است ، که باعث می شود شما مرحله به مرحله فرآیند قهوه‌سازی را طی کرده و بصورت کاملا تخصصی و حرفه ای آن را فرا بگیرید و همه چیز هایی را که در یک نوشیدنی تخصصی قهوه وجود دارد را درک کنید.

روش های دم کردن، لاته آرت، طعم قهوه و موارد دیگر را از طریق آموزش عملی باریستا و اسپرسو با مربیان خبره بیاموزید.

برای ثبت نام و مشاوره بیشتر با ما در ارتباط باشید.

 

اصلی ترین نکات این دوره

  1. لازم بذکر است که این دوره تخصصی قهوه دمی به صورت کاملا خصوصی حداکثر با 2 هنرجو برگزار می شود
  2. هزینه های ثبت نام بسیار پایین و مقرون بصرفه بوده و ساعت کلاس ها نسبت به شرایط هنرجو قابل انعطاف است 
  3. شما در پایان این دوره مدرک معتبر فنی حرفه ای دریافت خواهید کرد که نه تنها در ایران بلکه در تمامی کشور های اروپایی دارای اعتبار می باشد.

 

سرفصل های اصلی دوره

  • پیدایش قهوه
  • مزارعه قهوه
  • تهدید ها و فرصت ها
  • برشته کاری
  • انواع برشته کاری
  • شناخت ساختار دان سبز
  • شناخت ساختار دان رست
  • شیمی دان سز
  • هدف از رست
  • شناخت پرفایل رست
  • انواع فراوری (واشت، نچرال، عسلی)
  • انواع فراوری های تخصصی (انروبیککربونیک….)
  • تفاوت هریک از فرآوری ها از نظر ساختار دان و عطر و طعم
  • تعریف و توضیح کامل در مورد گردانه عطر و طعم
  • درک حسی از عنواع برشته کاری و تاثیر آن بر دم آوری
  • شناخت واکنش هایه شیمیایی هنگام رست و تاثیر آن
  • شناخت شیمی آب
  • آب مناسب برای دم آوری 
  • شناخت انواع پاور و درک حسی از استرکشن(عصاره گیری)
  • انواع متد دماوری
  • آشنایی با عنواع دم آوری
  • آشنایی با انواع دم افزار ها
  • شناخت نژاد ها و گونه ها
  • کاپینگ و درک حسی از عطر و طعم و انواع سینگل اورج ها
  • شناخت هریک از متغیر ها برای دم آوری و تاثیر هریک از آن ها و تفاوت در کاپ نهایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *