بهتر است بدانید که اگر دنبال آموزش در زمینه های دیجی و کار با دستگاه، فلیر و بارتندینگ، بارمن و باریستا( متصدی کافی شاپ) و بستنی و پفک نیتروژنی هستید همین جا توقف کنید، چون بهترین ها رو در این زمینه ها پیدا کردید.
در این قسمت ما سعی داریم آموزش بارنیترو را در زمینه هایی که در آن تخصص داریم به شما یاد دهیم, معمولا هر فرد یا شخصی که حرفه ای را بلد است به راحتی آن را در اختیار دیگران قرار نخواهد داد، اما ما در این قسمت سعی کردیم تا حدودی شما را با روند کاری آشنا کنیم که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت.
برای مشاوره بیشتر با ما در ارتباط باشید.
آموزش بستنی نیتروژنی
ابتدا باید خاطرنشان کرد که نیتروژن یک عنصر طبیعی است،آنچه که در آموزش بارنیترو ضروری است و یک مزیت مهم در این نوع طبخ بستنی به حساب می آید، امکان تحویل بستنی تازه است.
یعنی مشتری یا مهمان بستنی فیریز شده را میل نمی کند بلکه بستنی با شیر و میوه تازه همان لحظه در مقابل چشمانش درست می شود، برای مثال دارید در خیابانی در هوای بسیار گرم قدم می زنید و دلتان یک شکلات یا یک پرتقال خونی با پسته می خواهد ، میتوانید بستنی آن را بخورید.
نیتروژن مایع مواد با ترکیب شده را به حالت انجماد در می آورد و بستنی خواسته شده شما حدوداً 5 دقیقه بعد آماده است.
آموزش بستنی نیتروژنی
آموزش دیجی و ریمیکس
اگر می خواهید دیجی شوید، اما نمی دانید از کجا شروع کنید، در جای مناسبی هستید. با دوره های دیجی در خدمت شما هستیم، شما می دانید که به چه نوع دستگاه و ابزاری نیاز دارید؟، مهارت های ضروری DJ مانند ضرب و شتم کار با دستگاه ها و … را یاد بگیرید و نکات و ترفندهای مربوط به تجارت در این حرفه را کشف کنید.
با یادگیری تجهیزات DJ شروع کنید، سپس به سمت تکنیک های DJ بروید و با راهنمایی ها و ترفندهای بارنیترو تبدیل به دیجی محبوب در آینده نه چندان دور شوید.
آموزش دیجی و پلیر