دوره ها و کارگاه های آموزشی قهوه توسط کارشناسان بنام این حرفه برگزار می شود، می توان گفت آموزشگاه ما بهشتی برای علاقه مندان به قهوه و حرفه ای شدن در پشت بار است، هدف ما ترویج و اشاعه فرهنگ قهوه است.

برای ثبت نام کلیک نمایید.

دوره تخصصی لاته آرتدر دوره تخصصی لاته آرت مربیان مجرب ما به شما کمک می کنند تا تمامی آموزش های فنی، نظری و عملی قهوه خود را به صورت دقیق بیاموزید و مهارت خود را کامل کنید.

دوره آرت مناسب چه کسانی است؟

این دوره به طور خاص و ویژه برای شرکت کنندگان با تجربه تری طراحی شده است که قبلاً به عنوان باریستا کار کرده اند، یا اینکه دوره های مقدماتی مربوط به آرت را دیده اند. 

شرایط و اهداف دوره

هدف اصلی دوره تخصصی لاته آرت آموزش تخصصی آرت برای باریستاها

یا افرادی که تجربه کار با دستگاه اسپرسوساز را دارند

و می خواهند نقوش پیچیده لاته آرت و مهارت های حرفه ای باریستا را از مربی مجرب ما بیاموزند می باشد.دوره تخصصی لاته آرت

ما شرایط بهینه ای را برای یادگیری هرچه بهتر کارآموز ایجاد می کنیم،

به این صورت که کلاس ها را به صورت کاملا خصوصی حداکثر دو نفره برگزار می کنیم، تا کیفیت و سرعت یادگیری را بالا برده باشیم.

 در پایان این دوره هنرجو تمامی تکنیک های مختلف لاته آرت را به منظور کار در بالاترین سطح در پشت بار و بر روی دستگاه اسپرسوساز فرا خواهد گرفت

همچنین در پایان این دوره هنرجو مدرک معتبر فنی حرفه ای دوره تخصصی لاته آرت را دریافت خواهد نمود.

_برای ثبت نام و مشاوره بیشتر با ما در ارتباط باشید.

سرفصل های آموزش دوره
  1. تاریخچه لاته آرت
  2. پیچر شناسی و آشنایی با انواع پیچر و انتخاب پیچر مناسب برای هر پترن
  3. شناخت و بررسی فنجان مناسب لاته آرت
  4. شیمی شیر و آموزش فوم گیری ایده آل برای انواع پترن
  5. انتخاب قهوه مناسب برای لاته آرت
  6. آشنایی با انواع pouring
  7. آشنایی با پترن های basic تا professional و ترکیبی (heart,tulip,rosetta,slow rosetta,touch tulip،little rosetta,swan,phoenix,wing tulip و…)
  8. آموزش کار با قلم آرت و etching
  9. بررسی قوانین مسابقات لاته آرت

_ برای مشاهده مطالب دوره تخصصی قهوه دمی روی لینک آبی کلیک نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *